In onze ruime straalcabine kunnen we alle denkbare objecten en voertuigen gritstralen. Of het nu gaat om een kleine sensor, een grote ponton of een grondverzetmachine; er is ruimte voor zeer uiteenlopende straalwerk projecten.
Door met grote kracht gritkorrels tegel metaal, beton of ander materiaal te blazen, verdwijnen de oude verflagen, roest en vuil. Deze behandeling reinigt het materiaal tot diep in de poriën van het materiaal.

Wij stralen met gritkorrels in verschillende diktes. Daarvoor hebben we de beschikking over twee straalketels met verschillende soorten Corublast en hiervoor gebruiken wij een speciale zeef.
Wij zijn in staat om dunne ijzeren platen te stralen maar ook het zeer zware werk zoals oude verf van een grondverzetmachine te verwijderen.

  • Straalwerk Metamo
    • Straalwerk Metamo
    • Straalwerk Metamo
    • Straalwerk Metamo

    Wij zijn al bijna 40 jaar gespecialiseerd in straal- en spuitwerk, schadeherstel en belettering van diverse voertuigen. Wat de wensen ook zijn, kennis en ervaring zijn ruimschoots aanwezig om elk voertuig de aandacht te geven die het verdient. De klant staat bij ons centraal, nakomen van afspraken staat bij ons voorop! Wij maken voor aanvang een duidelijke offerte, zijn duidelijk wanneer het project zal zijn afgerond en voor- en na afloop van het project wordt een rapport gemaakt.