In onze afdeling plaatwerkerij maken wij op maat cabines en/of passen wij deze aan. Explosiebestendige overzetcabines maken wij volgens de laatste wettelijk eisen. Schadehersteltrucks, opleggers, landbouwvoertuigen, touringcars, mobiele kranen, aanhangwagens, bestelwagens, etc., wij kunnen alles. De montage, het richten en het plaatwerk.

Ook kunnen we in onze plaatwerkerij nieuwe deuren voor uw machine maken en schades in het plaatwerk van uw materieel herstellen door deze te richten en uit te deuken. Al het montagewerk wordt uitgevoerd door intern opgeleide monteurs.

Ook kunnen wij alle mogelijke reparaties aan uw materiaal uitvoeren. Dit doen wij in samenwerking met RSOtechno BV, het andere bedrijf van directeur Paul van Poppel (zie de Reparatie, Service & Onderhoud pagina).

  • Plaatwerk Metamo
  • Plaatwerk Metamo
  • Plaatwerk Metamo
  • Plaatwerk Metamo
  • Plaatwerk Metamo
  • Plaatwerk Metamo

Wij zijn al bijna 40 jaar gespecialiseerd in straal- en spuitwerk, schadeherstel en belettering van diverse voertuigen. Wat de wensen ook zijn, kennis en ervaring zijn ruimschoots aanwezig om elk voertuig de aandacht te geven die het verdient. De klant staat bij ons centraal, nakomen van afspraken staat bij ons voorop! Wij maken voor aanvang een duidelijke offerte, zijn duidelijk wanneer het project zal zijn afgerond en voor- en na afloop van het project wordt een rapport gemaakt.

Naast het feit dat we uw machine weer als nieuw maken, kunnen we uw machines ook repareren, onderhouden en met service op maat bedienen. Dit doen we door een optimale samenwerking met RSO Techno, het andere bedrijf van Paul van Poppel.

Plaatwerk

www.metamo.nl