Metamo

Wij zijn al bijna 40 jaar gespecialiseerd in straal- en spuitwerk, schadeherstel en belettering van diverse voertuigen. Wat de wensen ook zijn, kennis en ervaring zijn ruimschoots aanwezig om elk voertuig de aandacht te geven die het verdient. De klant staat bij ons centraal, nakomen van afspraken staat bij ons voorop! Wij maken voor aanvang een duidelijke offerte, zijn duidelijk wanneer het project zal zijn afgerond en voor- en na afloop van het project wordt een rapport gemaakt

Paul van Poppel

Directeur

Paul heeft in 2014 Metamo Ede BV overgenomen, met als doelstelling deze weer op te bouwen tot marktleider in Nederland.

Op 14 jarige leeftijd is Paul in de vakanties en weekeinden bij een constructiebedrijf gaan werken. Hier heeft hij ook stage gelopen en is er vervolgens vast gaan werken.

In 2010 is Paul het onderhoudsbedrijf RSO Techno begonnen en heeft dit uitgebouwd tot een florerend bedrijf. RSO Techno is gespecialiseerd in het onderhoud van grondverzet materieel.

Erik de Rooder

Bedrijfsleider

Erik werkt sinds 2004 bij Metamo Ede BV, waar hij begonnen is als voorbewerk spuiter. Sinds 2014 is Erik de bedrijfsleider bij Metamo.

Erik is van huis uit met schade herstel en spuiten groot gebracht. Hij is zijn loopbaan begonnen bij een autoschade bedrijf waar hij elf jaar gewerkt heeft. Daarna is Erik overgestapt naar het zwaar vervoer waar altijd al zijn voorkeur lag. Dit heeft hij bijna acht jaar gedaan.

Contact

  • info@metamo.nl
  • (0318) 648 648
  • Radonstraat 22
  • 6718 WS Ede Nederland

Metamo

Metamo is een stralerij en spuiterij voor grondverzetmaterialen en industrieel spuitwerk. Dankzij de zes spuitcabines, waarvan er een van 40 meter lang, is er voor al uw materieel plek.
Van maaidek tot mammoetkraan, van het conserveren van een 1 inch sensor tot het spuiten in een zeewater bestendige lak van drijvers voor baggerschepen.
Aan al uw eisen kunnen wij voldoen, zoals laagdikterapporten, zouttesten, temperatuurmetingen en alles wat er verder nodig is.

In onze afdeling plaatwerkerij maken wij op maat cabines en/of passen wij deze aan. Explosiebestendige overzetcabines maken wij volgens de laatste wettelijk eisen. Schadehersteltrucks, opleggers, landbouwvoertuigen, touringcars, mobiele kranen, aanhangwagens, bestelwagens, etc., wij kunnen alles. De montage, het richten en het plaatwerk.

In onze ruime straalcabine kunnen we alle denkbare objecten en voertuigen gritstralen. Of het nu gaat om een kleine sensor, een grote ponton of een grondverzetmachine; er is ruimte voor zeer uiteenlopende straalwerk projecten.
Door met grote kracht gritkorrels tegel metaal, beton of ander materiaal te blazen, verdwijnen de oude verflagen, roest en vuil. Deze behandeling reinigt het materiaal tot diep in de poriƫn van het materiaal.

Naast het feit dat we uw machine weer als nieuw maken, kunnen we uw machines ook repareren, onderhouden en met service op maat bedienen. Dit doen we door een optimale samenwerking met RSO Techno, het andere bedrijf van Paul van Poppel.

Metamo

www.metamo.nl